foto

Matthew Strachan

  • nar. 11.12.1970 (48 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Psychomanteum

TV seriály

2009 Lærkevej (TV seriál)
2000 Winning Lines (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1990 Canned Carrott (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)

TV pořady

2000 Chcete být milionářem? (TV pořad)
Milionár (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace