foto

Brett Dalton

  • nar. 7.1.1983 (37 let)
    San Jose, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Just My Type (TV film)
Superman: Man of Tomorrow
2018 Once Upon a Christmas Miracle (TV film)
Sladko-slaná láska (TV film)
2017 Ztraceni ve Florencii
2016 The Resurrection of Gavin Stone
2013 Beside Still Waters
2007 Nurses (TV film)

TV seriály

2018 Jak prosté (TV seriál)
Nekonečná schopnost přijímat bolest (S06E01)
Robot Chicken (TV seriál)
Shall I Visit the Dinosaurs? (S09E12)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
All the Madame's Men (S04E19)
No Regrets (S04E18)
Identity and Change (S04E17)
další epizody (4)
2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Nanebevstoupení (S03E22)
Rozhřešení (S03E21)
Osvobození (S03E20)
další epizody (12)
2015 Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.: Double Agent (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Maveth (S03E10)
Vyrovnání (S03E09)
Mnoho hlav, jeden příběh (S03E08)
další epizody (22)
Robot Chicken (TV seriál)
Cheese Puff Mountain (S08E04)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Čím se stanou (S02E10)
Ty, kdož dovnitř vcházíš (S02E09)
To, co chceme pohřbít (S02E08)
další epizody (20)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Most (S01E10)
Škody (S01E09)
Studna (S01E08)
další epizody (10)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Collateral Damage (S02E21)
Army Wives (TV seriál)
Fatal Reaction (S06E14)

Dokumentární

2013 Vražda prezidenta Lincolna (TV film)