foto

Moa Silén

  • nar. 10.11.1979 (40 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Můj takzvaný otec
2013 Orion
2010 Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2009 V hlavní roli Maja

TV seriály

2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Hassel (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2013 Den fördömde (TV seriál)
Fjärde fallet (S02E02)
Tredje fallet (S02E01)
2011 Stockholm - Båstad (TV seriál)
2010 Den fördömde (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2008 Maria Wern (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky