foto

Paul Williams

  • nar. 19.9.1940 (78 let)
    Bennington, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Baby Driver
2012 The Ghastly Love of Johnny X
2010 Na sv. Valentýna
2008 Letters to Santa: A Muppets Christmas (TV film)
2007 Vlastní pravidla
2005 Nowhere Man
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti
2002 Pravidla vášně
1998 Postal Worker
1997 Ohnivá bouře
1995 Headless Body in Topless Bar
1994 Hart a Hartová: Staré přátelství neumírá (TV film)
Milión k jedné
Police Rescue
1993 Hart a Hartová: Návraty (TV film)
Nick a Noel (TV film)
Singapore Sling
The Town Santa Forgot (TV film)
1991 The Doors
1990 Mrazivé okolnosti
People Like Us (TV film)
Sky Trackers (TV film)
Sluneční hrozba
1989 Přistěhovalec
1987 Frog (TV film)
Twelfth Night
1984 Night They Saved Christmas, The (TV film)
Story, Songs and Stars (TV film)
1983 Polda a bandita 3
1982 Rooster (TV film)
Tajemství N.I.M.H.
1980 Polda a bandita 2
1979 Stone Cold Dead
The Muppet Movie
The Wild Wild West Revisited (TV film)
1978 Detektiv ze San Franciska
1977 Flight to Holocaust (TV film)
Polda a bandita
1974 Fantom ráje
1973 Bitva o Planetu opic
1970 Watermelon Man
1966 Štvanice
1965 The Loved One

TV seriály

2015 Future-Worm! (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Stakes Part 5: May I Come In? (S07E10)
Stakes Part 3: Vamps About (S07E08)
Stakes Part 2: Everything Stays (S07E07)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Virtuoso (S06E13)
1997 Batman (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Perversions of Science (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Oběti (S02E12)
1994 Klíšťák (TV seriál)
Phantom 2040 (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
Rybí policie (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Když je všechno jinak (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Bandit
2015 Daft Punk Unchained
2008 Of All the Things

TV pořady

1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1976 The Captain and Tennille (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

1979 The Muppet Movie
1978 Konec
Sparrow (TV film)
1977 Emmet Otter's Jug-Band Christmas (TV film)
Flight to Holocaust (TV film)
1976 Bugsy Malone
1974 Fantom ráje
Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)

TV seriály

1977 Sugar Time! (TV seriál)
1976 McLean Stevenson Show, The (TV seriál)

Dokumentární

1971 On the Line

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace