foto

Maria Hofstätter

  • nar. 30.3.1964 (56 let)
    Linz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Das Glück ist ein Vogerl (TV film)
Fuchs im Bau
Kaiserschmarrndrama
Smysl života
2019 Wiener Blut (TV film)
2018 Cops
Tatort - Her mit der Marie! (TV film)
2017 Divoká myš
Einsamkeit und Sex und Mitleid
Leden-březen
2016 Schweinskopf al dente
2014 Superega
2013 Dampfnudelblues
Ráj: Naděje
2012 Ráj: Láska
Ráj: Víra
2011 Wie man leben soll
2010 Der Täter (TV film)
Die Hebamme - Auf Leben und Tod (TV film)
Elf Onkel
2008 Der Architekt
Mozart v Číně
Místo činu: Žula (TV film)
2007 Import/Export
2006 Všichni nebyli vrazi (TV film)
2005 Mein Mörder (TV film)
Poslední dny Sophie Schollové
2003 Twinni
Čas vlků
2002 Poppitz
2001 Gelbe Kirschen
Psí dny
1998 Hinterholz 8
1995 Die Ameisenstraße
Heilige Mahl, Das
1993 Indien

TV seriály

2018 Země zločinu (TV seriál)
Der Tote im See (E13)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
Země zločinu (TV seriál)
Mrtvý na ledu (E04)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Freunde fürs Leben (E08)
Im Keller (E07)
Der neue Bürgermeister (E06)
další epizody (8)
2007 Big Ben (TV seriál)
Vídeňská krev (S13E04)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Gib jedem seinen eigenen Tod (E02)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Naturtrüb (S01E03)
2001 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Muž tisíce tváří (S04E06)

Dokumentární

2020 Universum History: Hallstatt und das weiße Gold - Die Salz-Saga (TV film)

Host

TV pořady

2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)