foto

Julian Barry

  • nar. 24.12.1930 (88 let)
    Riverdale, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Me, Myself and I
1991 A Marriage: Georgia O'Keeffe and Alfred Stieglitz (TV film)
1984 Řeka
1978 Oči Laury Marsové
1974 Lenny - scénář, divadelní hra
Rhinoceros

TV seriály

1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Me, Myself and I

Dokumentární

2012 Pablo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky