foto

Bren Foster

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rodák z Londýna je vycházející akční hvězdou. Svým vzezřením, postavou a bojovými dovednostmi se velmi podobá svému prozatím slavnějšímu krajanovi Scottu Adkinsovi. 

Narodil se 2.11. 1976, s herectvím začal na vysoké škole, učinkoval v několika seriálech, zajímavé je jeho působení v dokumentu Fight Science. Filmoví fanoušci si jej vůbec poprvé všimli až ve snímku Maximum Conviction, kde se postavil před kameru vedle Stevena Seagala. I v dalším  svém filmu Force of Execution sekundoval velmistru východních bojových sportů. V současné době natáčí dva sci-fi snímky s názvy Terminus a Infiny.

Bren Foster se pyšní černými pásy v taekwondu, hwarangdu a hapkidu. Studovat začal tyto sporty již v šesti letech. V taekwondu je dokonce světovým šampiónem. Věnoval se rovněž kung-fu, ve Fight Science v epizodě Fight Like an Animal demonstruje styl tygra.

Honza "Lateef" Akční

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Osiris Child: Science Fiction Volume One
2015 Infini
Terminus
2013 Pravidla podsvětí
2012 Květy války
Naprostá sebedůvěra
2011 Boys on Film 6: Pacific Rim
Venger
2009 Cedar Boys
2001 Bojovníci (TV film)

TV seriály

2017 Poslední loď (TV seriál)
Endgame (S04E10)
Detect, Deceive, Destroy (S04E09)
Lazaretto (S04E08)
další epizody (10)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Don't Look Back (S03E13)
Resistance (S03E12)
Legacy (S03E11)
další epizody (13)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (8)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 Review with Myles Barlow (TV pořad)
2006 Bojová akademie (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace