foto

Mark Stanley

  • nar. 29.4.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hellboy
Run
2017 Dark River
Euforie
2016 Zrádce mezi námi
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Kajaki

TV seriály

2018 The Little Drummer Girl (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2017 Broken (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
Malé ženy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2016 Kolekce (TV seriál)
Vůně (E03)
Šaty (E02)
Ideál (E01)
Dickensian (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (10)
2015 Dickensian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (7)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
A nyní je jeho stráž u konce (S03E04)
Ulička trestu (S03E03)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
další epizody (4)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Duch Harrenhalu (S02E05)
další epizody (5)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (6)

Dokumentární

2012 Nebeští váleční hrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace