foto

Mark Stanley

  • nar. 29.4.1988 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Wisdom for Heroes
2020 Sulphur and White
2019 Elizabeth is Missing (TV film)
Hellboy
Run
2017 Dark River
Euforie
2016 Zrádce mezi námi
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Kajaki

TV seriály

2020 Zločin na statku (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Criminal: Velká Británie (TV seriál)
Sandeep (S02E04)
2019 Criminal: Velká Británie (TV seriál)
Jay (S01E03)
Stacey (S01E02)
Edgar (S01E01)
Sanditon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 The Little Drummer Girl (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2017 Broken (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
Love, Lies and Records (TV seriál)
Malé ženy (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2016 Kolekce (TV seriál)
Vůně (E03)
Šaty (E02)
Ideál (E01)
Dickensian (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (10)
2015 Dickensian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Děti (S04E10)
Strážci na Zdi (S04E09)
Hora a Rudá zmije (S04E08)
další epizody (7)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
A nyní je jeho stráž u konce (S03E04)
Ulička trestu (S03E03)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
další epizody (4)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Duch Harrenhalu (S02E05)
další epizody (5)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Bodej ostrým koncem (S01E08)
další epizody (6)

Dokumentární

2012 Nebeští váleční hrdinové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky