foto

Leigh Lawson

  • nar. 21.7.1945 (74 let)
    Atherston, Warwickshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2005 Casanova
Silence Becomes You
2004 Božská Julie
2001 Návrat do ztracené zahrady
2000 Out of Depth
1996 Prsten (TV film)
1992 Battling for Baby (TV film)
O Pioneers! (TV film)
1990 Dark Avenger (TV film)
Hlas srdce (TV film)
1988 Deadline: Madrid (TV film)
Madame Sousatzká
Slzy v dešti (TV film)
1987 Okovy slávy (TV film)
1984 Lace (TV film)
Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
1983 Captain's Doll, The (TV film)
1982 Feuer und Schwert - Die Legende von Tristan und Isolde
Vždyť je to hračka (TV film)
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)
1979 Tess
1977 Des Teufels Advokat
Golden Rendezvous
1975 Bůh král
Love Among the Ruins (TV film)
1974 Ghost Story
Percyho možnosti
1973 The Song of Songs (TV film)
1972 Bratr Slunce, sestra Luna

TV seriály

2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Stick with Me, Kid (TV seriál)
1994 Chůva k pohledání (TV seriál)
Stop the Wedding, I Want to Get Off (S01E17)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Small Assassin (S02E06)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Muž bez domova (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
1978 Disraeli (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
One Moment of Humanity (S02E04)
1974 QB VII (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1970 Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Dokumentární

2004 'Tess': From Novel to Screen
Filming 'Tess'