foto

Andy Lewis

  • nar. 1925
    Cambridge, Massachusetts, USA
  • zem. 28.2.2018
    Walpole, New Hampshire, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Big Rose: Double Trouble (TV film)
1971 Klute
Travis Logan, D.A. (TV film)
1970 Underground

TV seriály

1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Coronet Blue (TV seriál)
Cowboy in Africa (TV seriál)
Dundee and the Culhane (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
Seaway (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace