foto

Carlos Olalla

  • nar. 12.12.1957 (60 let)
    Barcelona, Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El mundo es suyo
Las leyes de la termodinámica
2017 Caged
2015 Sicarivs: La noche y el silencio
Transeúntes
2013 Pixel Theory
2012 Zásahová jednotka č. 7
2011 Amigos...
Clara Campoamor. La mujer olvidada (TV film)
Nemají pokoj svévolníci
Operación Malaya (TV film)
2010 Kouzelná cesta do Afriky
La Lona
Tři metry nad nebem
Vida empieza hoy, La
Čtyřicet sedm dní (TV film)
2009 El cónsul de Sodoma
Rec 2
Wendy placa 20957 (TV film)
2008 25 karátů
Deník nymfomanky
Las manos del pianista (TV film)
Proyecto Dos
Specialitka šéfkuchaře
Vězeňský dvůr
2007 Mejor de mí, Lo
Trenhotel (TV film)
2006 Blízký východ
Já jsem Juani
2005 Año que trafiqué con mujeres, El (TV film)
Llibre de família (TV film)
Perfecta pell (TV film)
2004 Estocolm (TV film)
Láska prochází žaludkem (TV film)

TV seriály

2017 Sé quién eres (TV seriál)
Zóna (TV seriál)
El mal necesario (E06)
La lluvia (E05)
2016 La sonata del silencio (TV seriál)
Lo que escondían sus ojos (TV seriál)
2012 Frágiles (TV seriál)
Historias robadas (TV seriál)
Tiempo entre costuras, El (TV seriál)
2011 Cheers (TV seriál)
Duquesa II, La (TV seriál)
2010 Adolfo Suárez (TV seriál)
Chicas de oro, Las (TV seriál)
Duquesa, La (TV seriál)
La Riera (TV seriál)
Protegidos, Los (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
Pacto, El (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Fuera de lugar (TV seriál)
Física o química (TV seriál)
Guante blanco (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
Círculo rojo (TV seriál)
Herederos (TV seriál)
Internát (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Divinos (TV seriál)
Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
Àngels i Sants (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace