foto

Julio de la Rosa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 La lista de los deseos
2019 Parking
Těžkých sedmnáct
2018 El cuaderno de Sara
2016 Muž tisíce tváří
Sto let odpuštění
Tenemos que hablar
2014 Mokřina
Sexo fácil, películas tristes
2013 El amor no es lo que era
2012 Zásahová jednotka č. 7
2011 Aunque todo vaya mal
Bratranci v akci
Dos Tristes Tres
Juan de los Muertos
Lekce malování
Lo contrario al amor
2010 Higuera, La
Rozhodčí
V záři neonů
2009 After
2008 Palabra tuya, Una
2005 7 vírgenes

TV seriály

2020 Perdida (TV seriál)
Padre (E11)
Cambalaches (E10)
Ibagué (E09)
další epizody (11)
2019 Morová rána (TV seriál)
El viejo mundo (S02E06)
Conrado (S02E05)
Eugenia (S02E04)
další epizody (6)
2018 Morová rána (TV seriál)
El nuevo mundo (S01E06)
El hijo (S01E05)
El esclavo (S01E04)
další epizody (6)
2017 El incidente (TV seriál)
2016 La embajada (TV seriál)
Quid pro quo (E11)
No lo recuerdo, señoría (E10)
Todo está grabado (E09)
další epizody (11)
Mar de plástico (TV seriál)
¿Quién mató a Marta? (S02E13)
Cristina (S02E12)
Cazado (S02E11)
další epizody (13)
2015 Mar de plástico (TV seriál)
La caza del hombre (S01E13)
Se cierra el círculo (S01E12)
Boris E. (S01E11)
další epizody (13)
2011 Física o química (TV seriál)
Si pudiera volver atrás (S07E07)
Te veo (S07E06)
Nunca te olvides de mi nombre (S07E05)
další epizody (7)
2007 Síndrome de Ulises, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky