foto

Karla Souza

  • nar. 11.12.1986 (33 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Karlu Souzu dobře znají diváci televizního seriálu Vražedná práva, kde se proslavila svou postavou studentky práv Laurel. Karla se narodila v hlavním mexickém městě, ale její otec pochází z Chile. Před kamerou si malou roli zahrála už jako sedmiletá v dramatu Osudný svah v Aspenu. Ve jmenovaném coloradském městě v té době totiž žila.

Studovala školu dramatu v Londýně, potom ještě absolvovala kurzy v Moskvě. Je jazykově vybavená, bez problémů mluví anglicky, španělsky i francouzsky. Jejím hereckým vzorem je Marion Cotillard. V roce 2009 debutovala Karla v mexické telenovele Verano de amor. Poté si zahrála v dalších domácích seriálech. Na plátně se nejprve objevila v komedii Dámičky v sekáči, následovaly dva velké mexické hity Bez návodu a Smetánka v bryndě.

Kromě zmíněného televizního seriálu dál pokračuje v natáčení filmů ve své rodné zemi a hraje už většinou hlavní role. V roce 2014 se provdala a v dubnu 2018 přivedla na svět dcerku.

Black "Stoka" threat

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Jesuit
2019 Jacob's Ladder
2017 Everybody Loves Somebody
2016 Guatdefoc
¿Qué Culpa Tiene el Niño?
2014 El Crimen del Cacaro Gumaro
2013 31 días
Bez návodu
Me Late Chocolate
Smetánka v bryndě
2012 Suave patria
2011 Dámičky v sekáči
2010 Efecto tequila, El
1993 Osudný svah v Aspenu

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Todo pasa (E08)
Mentira (E07)
Fifageit (E06)
další epizody (8)
Vražedná práva (TV seriál)
Stay (S06E15)
Annalise Keating Is Dead (S06E14)
2019 Vražedná práva (TV seriál)
Are You the Mole? (S06E09)
Please Say No One Else Is Dead (S05E15)
Make Me the Enemy (S05E14)
další epizody (8)
2018 Vražedná práva (TV seriál)
I Want to Love You Until the Day I Die (S05E08)
I Got Played (S05E07)
We Can Find Him (S05E06)
další epizody (15)
2017 Vražedná práva (TV seriál)
Live. Live. Live. (S04E08)
Nobody Roots For Goliath (S04E07)
Stay Strong, Mama (S04E06)
další epizody (14)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
Who's Dead? (S03E09)
No More Blood (S03E08)
Call It Mother's Intuition (S03E07)
další epizody (15)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
What Did We Do? (S02E09)
Hi, I'm Philip (S02E08)
I Want You to Die (S02E07)
další epizody (15)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
Kill Me, Kill Me, Kill Me (S01E09)
He Has a Wife (S01E08)
He Deserved to Die (S01E07)
další epizody (9)
2012 Clinica, La (TV seriál)
2011 Niño Santo (TV seriál)
2010 Héroes del Norte, Los (TV seriál)
Město ztracených (TV seriál)
2009 Verano de amor (TV seriál)
2008 Terminales (TV seriál)

Dokumentární

2016 24 Hours of Reality: The Road Forward (TV film)

Host

TV pořady

2018 Stand Up To Cancer (TV pořad)
2013 Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky