foto

Pavel Šindelář

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Vojta (TV film)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
Vašek Nešika a Šikulka Šikovná (TV film)
1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
1994 Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (TV film)
1991 O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
Poslední (TV film)
1990 O Radkovi a Mileně (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Bratr Paleček (TV film)
O komtesce a zbojníkovi (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1986 O buchtách a milování (TV film)
1985 Šahrazád (TV film)
1984 Zelený ptáček (TV film)
Ztracené hodinky (TV film)
1983 Mozartovy moravské vánoce (TV film)
O chytrém šachovi (TV film)
Slivovice (TV film)
1982 Angličanka (TV film)
Archimédův bod (TV film)
Kaskadér (TV film)
Období digitální (TV film)
Zloděj (TV film)
1981 Dřevěné království (TV film)
Noc na zámku (TV film)
O vodě, lásce a štěstí (TV film)
Zelené červené jablko (TV film)
1977 Daleko, hluboko, vysoko (TV film)

Dokumentární

1993 Milivoj Husák (TV film)

TV pořady

1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace