foto

Fabian Halbig

  • nar. 23.12.1992 (28 let)
    Dillingen an der Donau, Bavorsko, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2020 Limbo
2019 Schlaf gut, Du auch (studentský film)
2018 Die Kneipe - Wir sind mehr als nur Deutschland (studentský film)
2016 Dinky Sinky
2013 Compound

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Die Kneipe - Wir sind mehr als nur Deutschland (studentský film)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2004 KiKA LIVE (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky