foto

Vic Tayback

  • nar. 6.1.1930
    New York City, New York, USA
  • zem. 25.5.1990 (60 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Horseplayer
1989 Beverly Hills Bodysnatchers
Charlie: Všichni pejskové jdou do nebe
Tunely
Zajíček
1987 Noční akademie
Three Kings, The (TV film)
1986 Bláznivá Air Force
1985 Treasure Island
1984 Příběh Jesseho Owense (TV film)
1982 Mysterious Two (TV film)
1981 Through the Magic Pyramid (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
The Night the City Screamed (TV film)
This Year's Blonde (TV film)
Zuřivost (TV film)
1979 Portrait of a Stripper (TV film)
1978 Detektiv ze San Franciska
Getting Married (TV film)
1977 Choirboys, The
Dům hrůzy
Little Ladies of the Night (TV film)
1976 Dark Victory (TV film)
Special Delivery
The Shaggy D.A.
Velký autobus
Únos naruby
1975 Black Bird, The
Lepke
Vyšetřovací zpráva
1974 Alice už tu nebydlí
Gambler
Thunderbolt a Lightfoot
1973 Blue Knight, The (TV film)
Honor Thy Father (TV film)
Motýlek
Partners in Crime (TV film)
The Alpha Caper (TV film)
Vládce severní dráhy
Šéf je mrtvý
1972 Call Holme (TV film)
Every Little Crook and Nanny
1971 Blood and Lace
They Call It Murder (TV film)
1970 Maxie a řezník
1968 Bullittův případ
With Six You Get Eggroll
1966 Gambit
Vyloupení banky v L. A.
1963 Muž, o němž nic nevím
1962 Five Weeks in a Balloon
Surftide 77
1961 Door-to-Door Maniac
1960 Gangster Story
Na sever Aljašky
1959 T-Bird Gang
1958 Power of the Resurrection, The

TV seriály

1990 MacGyver (TV seriál)
Jennyina šance (S05E16)
1986 Adderly (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Příběhy z temnot (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Family (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Khan! (TV seriál)
On the Rocks (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Super, The (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Prázdný rám (S01E04)
Longstreet (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Podíl z akce (S02E20)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)

TV pořady

1984 The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1976 Alice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace