foto

Arnold Schulman

  • nar. 11.8.1925 (93 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 A kapela hrála dál (TV film)
1988 Tucker: Člověk a jeho sen
1985 Chorus Line
1979 Players
1976 Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1975 Funny Lady
1972 To Find a Man
1969 Sbohem, město C
1968 Noc, kdy přepadli kabaret Minských
1963 Muž, o němž nic nevím
1960 Cimarron
1959 Díra v hlavě
1957 Wild Is the Wind

TV seriály

1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
Windows (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace