foto

James Goldman

  • nar. 30.7.1927
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 28.10.1998 (71 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Lev v zimě (TV film) - divadelní hra
1995 Cyber Bandits
1985 Anna Karenina (TV film)
Bílé noci
1982 Oliver Twist (TV film)
1976 Robin a Mariana
1971 Mikuláš a Alexandra
They Might Be Giants - scénář, divadelní hra
1968 Lev v zimě - scénář, divadelní hra
1966 Evening Primrose (TV film)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Follies (divadelní záznam) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace