foto

Stirling Silliphant

  • nar. 16.1.1918
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 26.4.1996 (78 let)
    Bangkok, Thajsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Luční harfa
Městečko prokletých - původní scénář
1994 Mue Puen 2 Sarawin
Strážce moudrosti (TV film)
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
1987 Do útoku
Hra s ohněm
Three Kings, The (TV film)
1984 Welcome to Paradise
1983 Travis McGee (TV film)
1981 Fly Away Home (TV film)
Golden Gate (TV film)
1980 Když se čas naplnil
1978 Roj
Tichá flétna
1977 Telefon
1976 Násilník
1975 Death Scream (TV film)
First 36 Hours of Dr. Durant, The (TV film)
Zabijácká elita
1974 Skleněné peklo
1973 Shaft v Africe
Time for Love, A (TV film)
1972 Dobrodružství Poseidonu
Movin' On (TV film)
New Healers, The (TV film)
Novodobí centurioni
1971 Murphyho válka
1970 A Walk in the Spring Rain
Vykoupení L.B. Jonese
1969 Sestřička
1968 Charly
1967 V žáru noci
Wings of Fire (TV film)
1965 Na vlásku
1960 Městečko prokletých
1958 Damn Citizen
Lineup
1957 Nightfall
1956 Huk!
1955 5 Against the House

TV seriály

1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
Space (TV seriál)
1978 Pearl Harbor (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1967 Maya (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1959 Adventure Showcase (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
West Point (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Mickey Mouse Club (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Luční harfa
1981 Fly Away Home (TV film)
1973 Time for Love, A (TV film)
1972 New Healers, The (TV film)
1970 A Walk in the Spring Rain
1955 5 Against the House
1953 The Joe Louis Story

TV seriály

1989 Bratrstvo růže (TV seriál)
1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1958 Maracaibo - kniha
1956 Huk! - kniha

Režijní filmografie

Filmy

1973 Time for Love, A (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace