foto

Norman Lear

  • nar. 27.6.1922 (96 let)
    New Haven, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Ghetto Physics
1971 Odvykací kůra
1963 Pojď si zařádit

TV seriály

2017 Simpsonovi (TV seriál)
Opus slečny Lisy (S29E08)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Městečko South Park (TV seriál)
Jsem tak trochu country (S07E04)

Dokumentární

2019 Find Your Groove
2018 Viewer Direction Advised
2017 If You're Not in the Obit, Eat Breakfast
Sammy Davis, Jr.: I've Gotta Be Me
2016 America Divided (TV seriál)
Norman Lear: Just Another Version of You

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
The IMDb Show (TV pořad)
2015 Hovory o hvězdách (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 P.O.P. (TV film)
1971 Odvykací kůra
1968 Noc, kdy přepadli kabaret Minských
1967 Divorce American Style
1963 Pojď si zařádit

TV seriály

1997 Channel Umptee-3 (TV seriál)
1994 704 Hauser (TV seriál)
1991 Sunday Dinner (TV seriál)
1984 a.k.a. Pablo (TV seriál)
1978 Apple Pie (TV seriál)
In the Beginning (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
Sanford Arms (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
1959 The Deputy (TV seriál)

TV pořady

1982 I Love Liberty (TV pořad)
1956 The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
The Martha Raye Show (TV pořad)
1950 Ford Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1971 Odvykací kůra

TV seriály

1994 704 Hauser (TV seriál)
1992 The Powers That Be (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)

TV pořady

1954 The George Gobel Show (TV pořad)
The Martha Raye Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace