foto

Norman Lear

  • nar. 27.6.1922 (97 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Live in Front of a Studio Audience: 'All in the Family' and 'Good Times' (TV film)
Live in Front of a Studio Audience: Norman Lear's 'All in the Family' and 'The Jeffersons' (TV film)
1984 P.O.P. (TV film)
1971 Odvykací kůra
1968 Noc, kdy přepadli kabaret Minských
1967 Divorce American Style
1963 Pojď si zařádit

TV seriály

1997 Channel Umptee-3 (TV seriál)
1994 704 Hauser (TV seriál)
1991 Sunday Dinner (TV seriál)
1984 a.k.a. Pablo (TV seriál)
1978 Apple Pie (TV seriál)
In the Beginning (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
Sanford Arms (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 Good Times (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
1959 The Deputy (TV seriál)

TV pořady

1982 I Love Liberty (TV pořad)
1956 The Tennessee Ernie Ford Show (TV pořad)
1954 The George Gobel Show (TV pořad)
The Martha Raye Show (TV pořad)
1950 Ford Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1971 Odvykací kůra

TV seriály

1994 704 Hauser (TV seriál)
1992 The Powers That Be (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)

TV pořady

1954 The George Gobel Show (TV pořad)
The Martha Raye Show (TV pořad)

Host

TV pořady

2020 A Will & Grace-ful Goodbye (TV pořad)
2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
The IMDb Show (TV pořad)
2015 Hovory o hvězdách (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1977 The 29th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky