foto

Marcel Grignon

  • nar. 9.11.1914
    Paříž, Francie
  • zem. 6.7.1990 (75 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 La septième porte
1983 Béruchet dit la Boulie
1982 Salut, j'arrive
1981 Proč ne my?
1980 Mer couleur de larmes, La
Un amour d'emmerdeuse
1979 Četník a mimozemšťané
1978 Général... nous voilà!
1977 Sedmá rota za úplňku
1976 Situace je vážná, nikoli však zoufalá
Slavný den
1975 Akce Lady Marlène
Návrat sedmé roty
Petite gare, La
Zvíře
1974 Impossible... pas français
1973 Domovník
Kam se poděla sedmá rota?
Shaft v Africe
Životní šance
1972 Rendez-vous en forêt, Les
1970 Madron
1969 Diamanty
Hibernatus
Říkejte mi Matyldo
1968 The Fixer
Četník se žení
1967 Fantomas kontra Scotland Yard
L'homme qui valait des milliards
Senzační prázdniny
1966 Atout coeur à Tokyo pour OSS 117
Estouffade à la Caraibe
Facteur s'en va-t-en guerre, Le
Hoří v Paříži?
1965 Furia à Bahia pour OSS 117
La fleur de l'âge
1964 100 000 dolarů na slunci
Fantomas
Grain de sable, Le
1963 Commissaire mène l'enquête
Inconnue de Hong Kong, L'
Tempo di Roma
1962 Horace 62
Maléfices
Tajnosti Paříže
Une blonde comme ça
1961 Auguste
Kapitán Fracasse
Proie pour l'ombre, La
Ve službách krále
Étude
1960 Bandeirantes, Os
Kapitán
Taxi do Tobruku
1959 Hrbáč
Il cavaliere e la zarina
Le Travail c'est la liberte
Nebezpečné známosti
1958 Jeux dangereux, Les
L'école des cocottes
Rafles sur la ville
V jediném dnu
1957 Garçonne, La
Pařížanka
À la Jamaïque
1956 Lorsque l'enfant paraît
Mitsou ou Comment l'esprit vient aux filles...
Sorcière, La
1955 Casse-cou Mademoiselle
Chantage
Quatre jours à Paris
1954 Cadet Rousselle
Le guérisseur
Quai des blondes
1953 Rue de l'estrapade
Schiavitù
Tři mušketýři
1952 Femmes sont des anges, Les
Massacre en dentelles
Mon mari est merveilleux
Plus heureux des hommes, Le
1951 Adventures of Captain Fabian
Le Plus joli péché du monde
Petites Cardinal, Les
Un grand patron
1950 Minne, l'ingénue libertine
1949 Au p'tit zouave
Inconnue n° 13, L'
Interdit au public
La cage aux filles
Millionnaires d'un jour
Mission à Tanger
1948 Cinq tulipes rouges
Cité de l'espérance
Mannequin assassiné, Le
1947 Cabane aux souvenirs, La
Village perdu, Le
1946 Ange qu'on m'a donné, L'
La tentation de Barbizon
1945 Invité de la onzième heure, L'
Jeux de femmes
1944 Enfant de l'amour, L'
1943 Port d'attache
1942 Modrý šátek
1939 Esprit de Sidi-Brahim, L'
Frères corses
Quartier latin

TV seriály

1980 Petit déjeuner compris (TV seriál)
1963 Harry's Girls (TV seriál)

Dokumentární

1960 Amerika očima Francouze
1950 Brune ou blonde
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace