foto

Antonín Chundela

  • nar. 3.12.1970 (46 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Jirka a bílé myšky
Kameňák 4
2008 Fredy a Zlatovláska (TV film)
O bílé paní (TV film)
2007 Chyťte doktora
O perníkové chaloupce (TV film)
Škola ve mlejně (TV film)
2004 Homo Pollert (TV film)
Nadměrné maličkosti: Hypnóza (TV film)
Olympijské příběhy (TV film)
2002 Děvčátko
1999 Jedna vánoční (TV film)
1998 Co chytneš v žitě
1997 No problem (TV film)
1996 Jakub a Veronika (studentský film)
Okno (studentský film)
1995 Hotel Woodstock (studentský film)

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Vytříděný odpad (S01E08)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
Tvrdší než diamant (S01E06)
další epizody (4)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Kompas pro tatínka (E16)
A je to v kufru! (E15)
Konečně zase spolu (E14)
další epizody (16)
2009 Poste restante (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
Cesta ke slávě (S01E03)
Děti na prodej (S01E02)
Návrat (S01E01)

Dokumentární

2012 Vlaky do nenávratna (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
2008 Last Wright, The
2006 Předčasná úmrtí: Paní Olga (TV film)
2005 Muž, který maloval moře (TV film)
2004 Hledání Janáčka (TV film)
Jamaica, Do You Remember?
Opera hokejdo (TV film)
Rudolfinum (TV film)
2002 Film o filmu Děvčátko (TV film)
Příběhy slavných (TV seriál)
2001 Bratři Saudkové (TV film)
2000 Dvorak and America
Praha mizerná (TV seriál)
1999 Světozor (TV seriál)
1998 Klamovka (TV film)
1997 Svět podle Klepla (TV film)

TV pořady

2015 Tajemství rodu II. (TV pořad)
2013 NESHOW (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Garibaldini v pyžamu (E11)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 Film o seriálu: Špačkovi v síti času (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace