foto

Antonín Chundela

  • nar. 3.12.1970 (47 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Pepa
2013 Jirka a bílé myšky (TV film)
Kameňák 4
2008 Fredy a Zlatovláska (TV film)
O bílé paní (TV film)
2007 Chyťte doktora
O perníkové chaloupce (TV film)
Škola ve mlejně (TV film)
2004 Homo Pollert (TV film)
Olympijské příběhy (TV film)
2002 Děvčátko
1999 Jedna vánoční (TV film)
1998 Co chytneš v žitě
1997 No problem (TV film)
1996 Jakub a Veronika (studentský film)
Okno (studentský film)
1995 Hotel Woodstock (studentský film)

TV seriály

2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Vytříděný odpad (S01E08)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
Tvrdší než diamant (S01E06)
další epizody (4)
2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Kompas pro tatínka (E16)
A je to v kufru! (E15)
Konečně zase spolu (E14)
další epizody (16)
2009 Poste restante (TV seriál)
Poste restante (E07)
Zase doma (E06)
Přepadení (E05)
další epizody (7)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Hypnóza (S02E02)
2004 Redakce (TV seriál)
Cesta ke slávě (S01E03)
Děti na prodej (S01E02)
Návrat (S01E01)

Dokumentární

2018 Vůně kyperské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2017 Vůně Athén s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2016 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2013 Tajemství rodu (TV seriál)
2012 Vlaky do nenávratna (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
2008 Last Wright, The
2006 Příběhy slavných (TV seriál)
Paní Olga (S07E11)
2005 Muž, který maloval moře (TV film)
2004 Hledání Janáčka (TV film)
Jamaica, Do You Remember?
Opera hokejdo (TV film)
Rudolfinum (TV film)
2002 Film o filmu Děvčátko (TV film)
2001 Bratři Saudkové (TV film)
2000 Dvorak and America
Praha mizerná (TV seriál)
1999 Světozor (TV seriál)
1998 Klamovka (TV film)
1997 Svět podle Klepla (TV film)

TV pořady

2013 NESHOW (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
Garibaldini v pyžamu (E11)

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 Film o seriálu: Špačkovi v síti času (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace