foto

Tomáš Končinský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Zločin v Beskydech
2014 Schmitke
2011 Santiniho jazyk (TV film)
2004 Pánská jízda
2003 Seance Fiction (studentský film)
2001 Na cestě (studentský film)
2000 Šestý Level (studentský film)

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
2018 Skautská pošta 1918 (TV seriál)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Ve víně je vražda (S01E03)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
Porod (S02E15)
V kurníku (S02E12)
další epizody (7)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
V lese (S01E12)
další epizody (5)
2011 Comeback (TV seriál)
Let mouchy (S02E12)
2010 Comeback (TV seriál)
Změna je pivo (S02E01)
2007 Trapasy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Nebezpečná známost (S01E06)
Velký návrat (S01E04)
2004 Redakce (TV seriál)

Dokumentární

2016 Případ vraha - Uspávačka (TV film)

TV pořady

2015 Černobílo (TV pořad)
2011 Planeta Yó (TV pořad)
2008 Magazín Jů a Hele (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Seance Fiction (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace