foto

Nataša Krempová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Nanečisto (TV film)
1986 Pojďte s námi mezi bohy (TV film)
1985 Čekání na stříbrné zvonky (TV film)
1984 Cizí holka (TV film)
1981 Koupím chalupu na Jižním městě (TV film)
Tot-Amor (TV film)
Začít znovu (TV film)

TV seriály

1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Šestadvacet Pierotových neštěstí (E05)
Zlatý sen (E04)
Láska a beznaděje (E03)
další epizody (5)
1984 Bakaláři (TV seriál)
Hubertus (S13E39)
1983 Domeček u tří koťátek (TV seriál)
1982 Petřík a Lucinka v zemi pampelišek (TV seriál)
Bakaláři (TV seriál)
Výlet do Prahy (S11E14)
1981 Bakaláři (TV seriál)
Ponožky (S10E18)
Záhada u půdy (S10E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky