foto

Jeri Taylor

  • nar. 30.6.1938 (80 let)
    Evansville, Indiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Place to Call Home, A (TV film)
1983 But It's Not My Fault (TV film)
1981 Please Don't Hit Me, Mom (TV film)

TV seriály

1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nelidské metody (S05E08)
Sama (S04E25)
Lovci (S04E15)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Svátek (S04E03)
Opravdový život (S03E22)
Vůle (S03E15)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Rozhodnutí (S02E25)
Pátrání (S02E20)
Spojenectví (S02E14)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Přeludy (S02E08)
Elogium (S02E04)
Sedmatřicátníci (S02E01)
další epizody (5)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Šíp času 2/2 (S06E01)
Vyděděnec (S05E17)
Násilník (S05E12)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Sjednocení 1/2 (S05E07)
Marná oběť (S05E04)
Polní soud (S04E21)
další epizody (5)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Poslední úkol (S04E09)
Náhle člověkem (S04E04)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Blue Thunder (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 California Fever (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2001 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Dohra (S07E24)
Renesanční člověk (S07E23)
Nový domov (S07E22)
další epizody (15)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Nightingale (S07E08)
Tělo a duše (S07E07)
další epizody (25)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Projekt Pathfinder (S06E10)
Spiknutí na Voyageru (S06E09)
Malý krok (S06E08)
další epizody (25)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
Třicet dní (S05E09)
Nelidské metody (S05E08)
další epizody (24)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Tělesná pouta (S04E12)
O létání (S04E11)
Náhodné myšlenky (S04E10)
další epizody (26)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Makrokosmos (S03E12)
Jih proti severu (S03E11)
Diktátor (S03E10)
další epizody (26)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Odboj (S02E12)
Manévry (S02E11)
Studený oheň (S02E10)
další epizody (27)

Režijní filmografie

TV seriály

1976 Quincy M.E. (TV seriál)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace