foto

Ronald D. Moore

  • nar. 5.7.1964 (56 let)
    Chowchilla, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2022 I, Robot 2
2011 17th Precinct (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2003 Battlestar Galactica (TV film)
2002 Another Life
1996 Star Trek VIII: První kontakt
1994 Star Trek VII: Generace

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
Hi Bob (S01E07)
Red Moon (S01E01)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Real Life (E05)
Cizinka (TV seriál)
Do boje (S03E01)
2016 Cizinka (TV seriál)
Jako v zrcadle (S02E01)
2015 Cizinka (TV seriál)
Výkupné za lidskou duši (S01E16)
2014 Cizinka (TV seriál)
Z obou stran (S01E08)
Na hradě Leoch (S01E02)
Anglánka (S01E01)
Helix (TV seriál)
2010 Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (17)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
A Disquiet Follows My Soul (S04E12)
2008 Battlestar Galactica: The Face of the Enemy (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
2006 Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Propast (S03E02)
Okupace (S03E01)
Odložte svá břemena, část 1 (S02E19)
další epizody (4)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Domov, část 2. (S02E07)
Poslední záblesk Kobolu, část 2. (S01E13)
Poslední záblesk Kobolu, část 1. (S01E12)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
další epizody (9)
Dotek zla (TV seriál)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Vyber si číslo (S01E06)
Když ples skončí (S01E02)
2002 Roswell (TV seriál)
Graduation (S03E18)
Chant Down Babylon (S03E14)
I Married an Alien (S03E11)
2001 Roswell (TV seriál)
To Have and to Hold (S03E06)
Michael, the Guys, and the Great Snapple Caper (S03E02)
Cry Your Name (S02E17)
další epizody (5)
2000 Roswell (TV seriál)
Max in the City (S02E09)
Ask Not (S02E02)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pud sebezáchovy (S06E02)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Váleční psi (S07E24)
Proti větru (S07E22)
Podivní spojenci (S07E19)
další epizody (4)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
A znovu do té průrvy (S07E07)
Vezmi mě do simulátoru (S07E04)
další epizody (7)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
Úskalí a mělčiny (S06E02)
Vysoká hra (S05E25)
další epizody (6)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Další trable s Tribbly (S05E06)
Kdyby lásku nikdo nehledal (S05E03)
Z přesvědčení (S04E21)
další epizody (5)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Břímě času (S04E05)
Kostky jsou vrženy (S03E21)
další epizody (4)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Defiant (S03E09)
Quarkův dům (S03E03)
Pátrání (1. část) (S03E01)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
Konec cesty (S07E20)
Tvé vlastní já (S07E16)
další epizody (4)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Gambit II. (S07E05)
Vpád 1/2 (S06E26)
Právoplatný dědic (S06E23)
další epizody (5)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Změna velení 1/2 (S06E10)
Host (S06E04)
Další fáze (S05E24)
další epizody (5)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Neštěstí (S05E05)
Usmíření 2/2 (S05E01)
Usmíření 1/2 (S04E26)
další epizody (6)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Opět spolu (S04E07)
Rodina (S04E02)
Hříchy otce (S03E17)
další epizody (5)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Svazek (S03E05)

Producentská filmografie

TV seriály

1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kvůli uniformě (S05E13)
Nový život (S05E12)
Světlo a temnota (S05E11)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Kompromisy (S05E09)
Ozvěny minulosti (S05E08)
další epizody (26)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Meč Kahlessův (S04E08)
Zelení mužíčci (S04E07)
další epizody (25)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Okouzlení (S03E10)
Defiant (S03E09)
Meridian (S03E08)
další epizody (10)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
Preventivní úder (S07E24)
Zrození (S07E23)
další epizody (14)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Paralely (S07E11)
Odkaz (S07E10)
Síla přírody (S07E09)
další epizody (11)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 For All Mankind (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Cizinka (TV seriál)
Never My Love (S05E12)
Journeycake (S05E11)
Mercy Shall Follow Me (S05E10)
další epizody (12)
2019 For All Mankind (TV seriál)
A City Upon a Hill (S01E10)
Bent Bird (S01E09)
Rupture (S01E08)
další epizody (10)
Cizinka (TV seriál)
Man of Worth (S04E13)
Providence (S04E12)
If Not for Hope (S04E11)
další epizody (4)
2018 Cizinka (TV seriál)
The Birds and the Bees (S04E09)
Wilmington (S04E08)
Down the Rabbit Hole (S04E07)
další epizody (8)
2017 Cizinka (TV seriál)
Nový svět (S03E13)
Otrokářka (S03E12)
Želví polévka (S03E11)
další epizody (13)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Caprica (TV seriál)
Reins of a Waterfall (E03)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
A Disquiet Follows My Soul (S04E12)

Host

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce