foto

Ronald D. Moore

  • nar. 5.7.1964 (54 let)
    Chowchilla, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 I, Robot 2
2011 17th Precinct (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2003 Battlestar Galactica (TV film)
2002 Another Life
1996 Star Trek VIII: První kontakt
1994 Star Trek VII: Generace

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Real Life (E05)
Cizinka (TV seriál)
Kapitulace (S03E02)
Do boje (S03E01)
2016 Cizinka (TV seriál)
Jako v zrcadle (S02E01)
2015 Cizinka (TV seriál)
Výkupné za lidskou duši (S01E16)
2014 Cizinka (TV seriál)
Z obou stran (S01E08)
Na hradě Leoch (S01E02)
Anglánka (S01E01)
Helix (TV seriál)
2010 Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
Here Be Dragons (E17)
The Heavens Will Rise (E16)
další epizody (17)
2009 Caprica (TV seriál)
Pilot (E01)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
A Disquiet Follows My Soul (S04E12)
2008 Battlestar Galactica: The Face of the Enemy (TV seriál)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
2006 Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Precipice (S03E02)
Occupation (S03E01)
Lay Down Your Burdens: Part 1 (S02E19)
další epizody (4)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Domov, část 2. (S02E07)
Poslední záblesk Kobolu, část 2. (S01E13)
Poslední záblesk Kobolu, část 1. (S01E12)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
další epizody (9)
Dotek zla (TV seriál)
2003 Carnivale (TV seriál)
A toho dne... (S01E12)
Vyber si číslo (S01E06)
Když ples skončí (S01E02)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pud sebezáchovy (S06E02)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Váleční psi (S07E24)
Proti větru (S07E22)
Podivní spojenci (S07E19)
další epizody (4)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
A znovu do té průrvy (S07E07)
Vezmi mě do simulátoru (S07E04)
další epizody (7)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
Úskalí a mělčiny (S06E02)
Vysoká hra (S05E25)
další epizody (6)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Další trable s Tribbly (S05E06)
Kdyby lásku nikdo nehledal (S05E03)
Z přesvědčení (S04E21)
další epizody (5)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Břímě času (S04E05)
Kostky jsou vrženy (S03E21)
další epizody (4)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Defiant (S03E09)
Quarkův dům (S03E03)
Pátrání (1. část) (S03E01)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
Konec cesty (S07E20)
Tvé vlastní já (S07E16)
další epizody (4)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Gambit II. (S07E05)
Vpád 1/2 (S06E26)
Právoplatný dědic (S06E23)
další epizody (5)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Změna velení 1/2 (S06E10)
Host (S06E04)
Další fáze (S05E24)
další epizody (5)
1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Neštěstí (S05E05)
Usmíření 2/2 (S05E01)
Usmíření 1/2 (S04E26)
další epizody (6)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Opět spolu (S04E07)
Rodina (S04E02)
Hříchy otce (S03E17)
další epizody (5)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Svazek (S03E05)

Producentská filmografie

TV seriály

1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Všechno dobré... (S07E25)
Preventivní úder (S07E24)
Zrození (S07E23)
další epizody (14)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Paralely (S07E11)
Odkaz (S07E10)
Síla přírody (S07E09)
další epizody (11)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Caprica (TV seriál)
Reins of a Waterfall (E03)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
A Disquiet Follows My Soul (S04E12)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace