foto

Abby Mann

  • nar. 1.12.1927
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 25.3.2008 (80 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Propusťte Brandleyho (TV film)
1995 Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1992 Šéf (TV film)
1991 Kojak: Osudná chyba (TV film)
1990 Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
Kojak: Nikdo není tak slepý (TV film)
Kojak: Vždycky je tu něco (TV film)
1989 Kojak: Ariana (TV film)
Vrahové mezi námi: Příběh Simona Wiesenthala (TV film)
1987 Kojak: The Price of Justice (TV film)
1985 Kojak: The Belarus File (TV film)
War and Love
1975 Medical Story (TV film)
Vyšetřovací zpráva
1974 Greatest Gift, The (TV film)
1968 Detektiv
1965 Loď bláznů
1963 A Child Is Waiting
1962 Vězňové z Altony
1961 Norimberský proces

TV seriály

1985 The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1980 Skag (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Cameo Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

1976 NBC: The First Fifty Years - A Closer Look (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1978 Kojak (TV seriál)
Nový šéf (S05E22)
60 mil do pekla (S05E21)
Fotografie zhotovil Joe Paxton (S05E20)
další epizody (10)
1977 Kojak (TV seriál)
Zabil bych právníka své ženy (S05E12)
Případ není evidován (S05E11)
Léto v 69., 2. část (S05E10)
další epizody (23)
1976 Kojak (TV seriál)
Znovu mrtvý (S04E14)
Už není kam jít (S04E13)
Černý otrapa (S04E12)
další epizody (23)
1975 Kojak (TV seriál)
Byl krutý mráz, plál hvězdy jas (S03E15)
Dům modlitby, doupě lupičů (S03E14)
Záruka vrácených peněz (S03E13)
další epizody (25)
1974 Kojak (TV seriál)
Smolař všechno schytá (S02E15)
Zrada (S02E14)
Ruku na srdce a přísahej (S02E13)
další epizody (28)
1973 Kojak (TV seriál)
Společenství strachu (S01E09)
Zlověstná neděle (S01E08)
Úplatkář (S01E07)
další epizody (9)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky