foto

Richard M. Sherman

  • nar. 12.6.1928 (90 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1985 Petronella (TV film)
1976 Pantoflíček a růže
1974 Huckleberry Finn
1973 Tom Sawyer
1968 Chitty Chitty Bang Bang
1964 Mary Poppins

Dokumentární

2009 Boys: The Sherman Brothers' Story, The

Hudební videoklipy

1974 Ringo Starr: You're Sixteen (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace