foto

Edward Anhalt

  • nar. 28.3.1914
    New York City, New York, USA
  • zem. 3.9.2000 (86 let)
    Pacific Palisades, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Two Idiots in Hollywood
1983 Správná posádka
1981 Madame X (TV film)
1977 Stopa škorpiona (TV film)
Tail Gunner Joe (TV film)
1967 Hodina pušek

TV seriály

1981 Síla rodu (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace