foto

Ariane Mnouchkine

  • nar. 3.3.1939 (80 let)
    Boulogne-sur-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Molière
1964 Muž z Ria

Dokumentární

1974 1789

Režijní filmografie

Filmy

2014 Les Naufragés du Fol Espoir
2006 Le Dernier caravansérail
2003 Tambours sur la digue (TV film)
1989 Nuit miraculeuse, La (TV film)
1978 Molière

Dokumentární

1974 1789

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Belmondo (TV film)
2014 Lundi en histoires (TV seriál)
2013 Universum History (TV seriál)
2009 Ariane Mnouchkine - L'aventure du Théâtre du Soleil (TV film)

Host

TV pořady

1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace