foto

Vít Hradil

  • nar. 30.12.1982 (36 let)
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Orion - Neuč Vorla lítat

Dokumentární

2006 Birth (amatérský film)

Hudební videoklipy

2019 PSH feat. Strapo - Kdo já jsem (hudební videoklip)
2018 PSH: Shitstorm (hudební videoklip)
2017 Vladimir 518, Maniak, Orion, Mike T - Nelituju Ničeho (hudební videoklip)
2016 PSH: Fuck off (hudební videoklip)
Vladimir 518, Pil C, Smack - Tak a teď! (hudební videoklip)
2015 David Koller - Recidiva (hudební videoklip)
LA4 & DJ Wich – Zlato v bahně (hudební videoklip)
2014 PSH: Já to řikal (hudební videoklip)
2013 Orion: Zkus chodit v mejch botách (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2015 Kmeny (TV seriál)
Cosplay (E04)
2013 Tata Bojs - 25 let cyklace aneb tour domácí (koncert)

Hudební videoklipy

2017 Vladimir 518 feat. Orion - Krev neni voda (hudební videoklip)
2016 PSH: Fuck off (hudební videoklip)
2015 LA4 & DJ Wich – Zlato v bahně (hudební videoklip)
2014 PSH: Já to řikal (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2019 PSH feat. Strapo - Kdo já jsem (hudební videoklip)
2016 PSH: Fuck off (hudební videoklip)
2015 David Koller - Recidiva (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2019 PSH feat. Strapo - Kdo já jsem (hudební videoklip)
2015 David Koller - Recidiva (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace