foto

Marcel Charvey

  • nar. 22.2.1916
    Marseille, Francie
  • zem. 21.4.1995 (79 let)
    Puteaux, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Bobo la tête
Comme une femme
1979 Photos scandale
1978 Amours sous la révolution: Les amants de Thermidor, Les (TV film)
Láska s otazníkem
1975 Archisexe, L'
1974 Filles expertes, Les
Une affaire à suivre (TV film)
1973 Životní šance
1972 Six hommes en question, Les (TV film)
1971 L'échafaudage (TV film)
1970 La promesse de l'aube
Le bal du comte d'Orgel
Nathalie, l'amour s'éveille
Těžké loučení
1969 Gros malins, Les
Velký šéf
1968 Eugénie Grandet (TV film)
1967 Kráska dne
1966 A 077, sfida ai killers
Paris au mois d'août
1965 Baratineurs, Les
Diamantový biliár
La Métamorphose des cloportes
Majordome, Le
Tête du client, La
Un mari à un prix fixe
1964 Coplan prend des risques
Du grabuge chez les veuves
La caméra explore le temps: Mata Hari (TV film)
Patate
Pán ze společnosti
1962 Dossier 1413
1961 Cave se rebiffe, Le
Les Lions sont lâchés
Président, Le
Rendez-vous de minuit, Le
1960 Business
Famille Fenouillard, La
Rouge (TV film)
1959 Brigade des moeurs
1957 Et par ici la sortie
Le colonel est de la revue
Pařížanka
1956 Inspecteur connaît la musique, L'
Pitié pour les vamps
Zatracená holka
1955 Nana
Villa sans souci, La
1954 Après vous, duchesse
Le guérisseur
Le viconte de Bragelonne
Leguignon guérisseur
Ma petite folie
Otec, matka, služka a já
Votre dévoué Blake
1952 C'est arrivé à Paris
Cent francs par seconde
Krásky noci
La jeune folle
Le trou normand
Monsieur Leguignon Lampiste
1951 Adresát neznámý
Muž, který prochází zdí
Table-aux-Crevés, La
1950 Et moi j'te dis qu'elle t'a fait d'l'oeil!
Le roi Pandore
Nous irons à Paris
Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Branquignol
Rendez-vous de juillet
1948 La dame d'onze heure
Mademoiselle s'amuse
1947 Aventures de Casanova, Les
Mlčeti zlato
1946 Destins
1942 Mademoiselle Swing
À vos ordres, Madame
1941 Chèque au porteur
1937 Claudine à l'école
1935 Připravte k boji
Zkáza pevnosti Ksur
1934 Le malade imaginaire

TV seriály

1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
La vie des autres (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
1974 Passagère, La (TV seriál)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1969 Candice, ce n'est pas sérieux (TV seriál)
Fortune (TV seriál)
Petit monde de Marie-Plaisance, Le (TV seriál)
Que ferait donc Faber? (TV seriál)
1967 Salle n° 8 (TV seriál)
Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)
1965 Bonheur conjugal, Le (TV seriál)
Seule à Paris (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace