foto

Olivia Lee

  • nar. 1981
    Severní Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 96 Ways to Say I Love You
2007 Homo Erectus
2006 Bikini-Blitzkrieg, Part One: Dance Domination
Na život a na smrt
2005 Inkvizitor
2002 Mitr, My Friend

TV seriály

2008 Jak nežít svůj život (TV seriál)
Rozchod (S01E07)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
2002 Basil Brush Show, The (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Paris Hilton's British Best Friend (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Balls of Steel (TV pořad)
2003 Napálené celebrity (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky