foto

Sandra Vergara

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bůh žehnej Americe
Mann's World, A (TV film)
Noc hrůzy
2004 Santiagovy dny

TV seriály

2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vzpomínky na vraždu (S07E12)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Condominio S.A (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace