foto

Ralph Richardson

  • nar. 19.12.1902
    Cheltenham, hrabství Gloucester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.10.1983 (80 let)
    Marylebone, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Pozdravuj na Broad Street
Tarzan
1983 Invitation to the Wedding
1982 Svědek pro obžalobu (TV film)
1981 Drakobijce
Early Days (TV film)
Zloději času
1979 Charlie Muffin (TV film)
1978 Daleká cesta za domovem
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
Muž se železnou maskou (TV film)
1975 Rollerball
1973 Frankenstein: The True Story (TV film)
Nora
Šťastný to muž
1972 Alice's Adventures in Wonderland
Home (TV film)
Lady Caroline Lamb
Tales from the Crypt
Whoever Slew Auntie Roo?
1971 Orel v kleci
She Stoops to Conquer (TV film)
1970 Upon This Rock (TV film)
1969 Bitva o Británii
David Copperfield (TV film)
Jaká to rozkošná válka!
Midas Run
Obývací ložnice
The Looking Glass War
Twelfth Night (TV film)
1966 Chartúm
Nesprávná truhla
1965 Doktor Živago
Falstaff
Moscow In Madrid
1964 Bezcharakterní žena
1963 Hedda Gabler (TV film)
1962 Bitva u Thermopyl
Cesta dlouhého dne do noci
1960 Exodus
Oscar Wilde
1959 Náš člověk v Havaně
1957 Passionate Stranger, A
1956 Smiley
1955 Richard III.
1952 Home at Seven
Outcast of the Islands
The Holly and the Ivy
Zvuková bariéra
1949 Dědička
1948 Anna Karenina
Padlý idol
1947 Everyman (TV film)
1946 Škola tajné služby
1943 Silver Fleet, The
Volunteer, The
1942 The Day Will Dawn
1939 Bees on the Boat-Deck (TV film)
On the Night of the Fire
Q Planes
The Lion Has Wings
Čtyři péra
1938 Citadela
South Riding
The Divorce of Lady X
1937 Thunder in the City
1936 Svět za sto let
The Man Who Could Work Miracles
1935 Bulldog Jack
1934 Java Head
King of Paris, The
Return of Bulldog Drummond, The
1933 Friday the Thirteenth
The Ghoul

TV seriály

1981 Richard Wagner (TV seriál)
1967 Blanding's Castle (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1986 Directed by William Wyler
1982 Laurence Olivier: A Life (TV film)
1964 The Great War (TV seriál)
1939 Smith

Režijní filmografie

Filmy

1952 Home at Seven

Host

TV pořady

1970 Aquarius (TV pořad)