foto

Mike Robe

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Love Struck Cafe (TV film)
2011 Nevinný (TV film)
2009 Nora Roberts: Polární záře (TV film)
2007 Nora Roberts: Pod nebem Montany (TV film)
2004 Napravitelné chyby (TV film)
Přítel z mládí (TV film)
2003 Co oči nevidí (TV film)
2002 Junction Boys, The (TV film)
Strach promluvit (TV film)
2001 Poslední šance (TV film)
Princezna a námořník (TV film)
1999 V zajetí rocku (TV film)
1998 Emmino přání (TV film)
1997 Katastrofa letu č.19 (TV film)
1996 Summer of Fear (TV film)
1995 Míra viny (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
1991 Syn jitřní hvězdy (TV film)
1990 Vražda mého otce (TV film)
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
1988 Jdi za světlem (TV film)
1987 Murder Ordained (TV film)
1986 Zprávy v jedenáct (TV film)
1984 With Intent to Kill (TV film)

TV seriály

2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
1993 Návrat do Osamělé Holubice (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Love Struck Cafe (TV film)
2011 Nevinný (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace