foto

Sidney Carroll

  • nar. 25.5.1913
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 3.11.1988 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Ike (TV film)
1984 J.F.K.: A One-Man Show (TV film)
1981 Casey Stengel (TV film)
1977 Quinns, The (TV film)
1976 Dynasty (TV film)
1975 Hrabě Monte Christo (TV film)
Valley Forge (TV film)
1974 Country Girl, The (TV film)
1973 The Man Without a Country (TV film)
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
1965 Sekret uspekha
1961 Hazardní hráč
Tähdenlento (TV film) - původní scénář
1955 Three Cases of Murder
1952 Stranger Left No Card, The

TV seriály

1958 Steve Canyon (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Playwrights '56 (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Host

TV pořady

1989 The 61st Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky