foto

Earle Hagen

  • nar. 9.7.1919
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 26.5.2008 (88 let)
    Rancho Mirage, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1986 Návrat Mika Hammera (TV film)
Return to Mayberry (TV film)
1985 North Beach and Rawhide (TV film)
1984 More Than Murder (TV film)
1983 I Take These Men (TV film)
Murder Me, Murder You (TV film)
1982 Kangaroos in the Kitchen (TV film)
Muggable Mary, Street Cop (TV film)
1981 Stand by Your Man (TV film)
1980 Alex and the Doberman Gang (TV film)
Poznání na Planetě opic (TV film)
The Hustler of Muscle Beach (TV film)
1979 Ebony, Ivory and Jade (TV film)
Featherstone's Nest (TV film)
1978 True Grit (TV film)
1977 Killer on Board (TV film)
1976 Having Babies (TV film)
The Cheerleaders (TV film)
1975 The Runaways (TV film)
1974 Aces Up (TV film)
1969 Monk, The (TV film)
1964 The New Interns
1963 Medicine Man (TV film)
1960 Pojď, budeme se milovat
1959 Say One for Me
1957 Spring Reunion
1955 The Girl Rush
1954 Není nad showbyznys
1951 On the Riviera

TV seriály

1984 Mike Hammer (TV seriál)
1979 Billy (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Nashville 99 (TV seriál)
Young Dan'l Boone (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Big Eddie (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
1973 Doc Elliot (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Dr. Pierce a Mr. Hyde (S02E05)
1972 The Don Rickles Show (TV seriál)
1971 New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
1970 Make Room for Granddaddy (TV seriál)
1969 My Friend Tony (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 The Bill Dana Show (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Love and Marriage (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
1956 Hey, Jeannie! (TV seriál)
1955 It's Always Jan (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace