foto

John L. Russell

  • nar. 1906
    Johnson, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1969 Backtrack!
1968 Jigsaw
Now You See It, Now You Don't (TV film)
1966 Out of Sight
1965 Billie
1962 The Cabinet of Caligari
1960 Psycho
1959 Girls Town
1957 Hell's Crossroads
1956 Indestructible Man
Star in the Dust
When Gangland Strikes
1955 Double Jeopardy
Headline Hunters
Lay That Rifle Down
The Vanishing American
1954 Atomic Kid, The
Hell's Half Acre
Make Haste to Live
Tobor the Great
1953 City That Never Sleeps
Geraldine
Champ for a Day
Problem Girls
Sword of Venus
The Beast from 20,000 Fathoms
1952 Arctic Flight
Invasion, U.S.A.
Park Row
1951 Government Agents vs Phantom Legion
The Man from Planet X
1950 Guilty of Treason
The Golden Gloves Story
1949 The Green Promise
1948 Macbeth
Moonrise
So This Is New York
1940 Golden Gloves

TV seriály

1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Stories of the Century (TV seriál)
The Joe Palooka Story (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace