foto

Nedrick Young

  • nar. 23.3.1914
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 16.9.1968 (54 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Kdo seje vítr (TV film) - původní scénář
1968 Stín na zemi (TV film)
1964 Vlak
1960 Kdo seje vítr
1958 Útěk v řetězech
1946 Decoy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace