foto

Marcel Moussy

  • nar. 7.5.1924
    Algiers, Alger, Francie
  • zem. 10.8.1995 (71 let)
    Caen, Calvados, Francie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Don César de Bazan (TV film)
1973 Le maître de pension (TV film)
1972 Kean: Un roi de théâtre (TV film)
1969 Tři muži na jednom koni
1968 La Prisonnière
1966 Beaumarchais ou 60000 fusils (TV film)
Hoří v Paříži?
Palpitations (TV film)
1964 Indes noires, Les (TV film) - divadelní hra
1963 Ballade pour un voyou
1961 Saint Tropez Blues
1960 Střílejte na pianistu
1959 La Sentence
Nikdo mne nemá rád

TV seriály

1986 Rire de Caïn, Le (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
Le confessional des pénitents noirs (TV seriál)
1970 Service des affaires classées, Le (TV seriál)
1965 22 avenue de la Victoire (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1975 Trente ans ou La vie d'un joueur (TV film)
1973 Le maître de pension (TV film)
1972 Kean: Un roi de théâtre (TV film)
1969 Tři muži na jednom koni
1966 Palpitations (TV film)
1961 Saint Tropez Blues

TV seriály

1986 Rire de Caïn, Le (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
1979 Orient-Express (TV seriál)
1978 Provaz na krku (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1969 Agence Intérim (TV seriál)
1967 Quand la liberté venait du ciel (TV seriál)
1965 22 avenue de la Victoire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace