foto

John Gay

  • nar. 1.4.1924 (94 let)
    Whittier, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Around the World in 80 Days
1996 Summer of Fear (TV film)
1994 Trick of the Eye (TV film)
1992 Burden of Proof, The (TV film)
Proces: Cena za vášeň (TV film)
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Vražedné pochybnosti (TV film)
1990 Blind Faith (TV film)
1989 Cesta kolem světa za 80 dní (TV film)
Final Notice (TV film)
1988 Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
Kdo seje vítr (TV film)
Větrné mlýny bohů (TV film)
1987 Uncle Tom's Cabin (TV film)
Šest z Alcatrazu (TV film)
1986 Manhunt for Claude Dallas (TV film)
1984 Fatal Vision (TV film)
Samson a Delilah (TV film)
1982 A Piano for Mrs. Cimino (TV film)
Ivanhoe (TV film)
Long Summer of George Adams, The (TV film)
Svědek pro obžalobu (TV film)
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1981 Berlin Tunnel 21 (TV film)
Bunker, The (TV film)
Dial M for Murder (TV film)
Stand by Your Man (TV film)
1980 A Private Battle (TV film)
A Tale of Two Cities (TV film)
1979 Transplant (TV film)
1978 Bídníci (TV film)
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Captains Courageous (TV film)
Podivná spravedlnost (TV film)
The Court-Martial of George Armstrong Custer (TV film)
1976 A Matter of Time
1975 Adventures of the Queen (TV film)
Hennessy
1974 Chadwick Family, The (TV film)
Things in Their Season (TV film)
Vyznamenán za odvahu (TV film)
1973 My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
1972 All My Darling Daughters (TV film)
Kapesné
1970 Modré uniformy
Tak mě někdy napadá
1968 Takhle se s dámou nejedná
The Power
1967 Last Safari, The
1965 Cesta spásy
1963 The Courtship of Eddie's Father
1962 Happy Thieves, The
Jak byl dobyt Západ
The Four Horsemen of the Apocalypse
Vzpoura na Bounty
1958 Oddělené stoly
Pluj tiše, pluj hluboko

TV seriály

1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1961 The Americans (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1954 Center Stage (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Hollywood Opening Night (TV seriál)
Shadow of the Cloak (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Ken Murray Show (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace