foto

Elisabeth Rosen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chuckyho kult
2012 Poslední oběť (TV film)
The ABCs of Death
2011 Adopce smrti (TV film)
Ve skrytu své kůže
2004 Lucky Stars
2003 House of the Dead
2002 Zabít je snadné
2001 Hope & Redemption
Ruling Class (TV film)
2000 Blízko smrti (TV film)
Dotek zla
1999 Dear America: The Winter of Red Snow (TV film)
Hon na vraha (TV film)
Smrt milionáře (TV film)
1998 Babyface
Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
Útočiště
1996 My Mother's Ghost (TV film)
1995 Eye Level (TV film)

TV seriály

2013 Lidé zítřka (TV seriál)
2010 Caprica (TV seriál)
The Dirteaters (E15)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Red Haven's On Fire (S04E17)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Zkouška ohněm (S05E13)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Zázračné dítě (S04E19)
1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Tajná trojka (S03E17)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
1994 Směr jih (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Červené muzeum (S02E10)
1992 Odyssea (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace