foto

Simon J. Berger

  • nar. 1.6.1979 (41 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Simon se narodil roku 1979 ve Stockholmu a v roce 2007 ukončil studia na Švédské akademii dramatických umění. Krátce poté hrál jednu z hlavních rolí v TV miniseriálu Upp till kamp (2007) a také hlavní roli v krátkém filmu nominovaném na Oscara, Istället för abrakadabra (2008), za který získal cenu pro nejlepšího herce na Filmovém festivalu krátkých filmů v Bruselu.

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2021 Margrete den Første
2018 To Garbo and Lenin
Zahradní ulice
2015 Bezchybný plán
De nærmeste
2013 Domov
Hotel
Zločiny z vášně: Nebezpečné sny (TV film)
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV film)
Call Girl
Johan Falk: Alla råns moder
2010 Na druhé straně
2009 Ingen kom ner
2008 Místo abrakadabra

TV seriály

2020 Box 21 (TV seriál)
Janus (E06)
Boxen (E04)
Gisslan (E03)
další epizody (5)
2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Exit (TV seriál)
Det var meg (S01E08)
Dagen derpå (S01E07)
Søte og rare gutter (S01E06)
další epizody (8)
Prvorozený (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (4)
2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Cannot Be Undone (E08)
Not Animals (E07)
At Any Price (E06)
další epizody (7)
Insiativet (Initiativet) (TV seriál)
2017 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Osudný den (S05E08)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
2014 Viva Hate (TV seriál)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)
Kärleken (E01)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 I Anneli (TV seriál)
Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 7 (E07)
Wallander (TV seriál)
Arvet (S02E11)
2007 Upp till kamp (TV seriál)
1975-1976 (E04)
1972 (E03)
1968-1969 (E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)