foto

Eva Urbanová

  • nar. 20.4.1961 (59 let)
    Slaný, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2020 Kostýmy: Irena Greifová (TV film)
2019 Backstage: Láska ke třem pomerančům (TV film)
Karel je Gott (TV seriál)
2017 Štefan Margita Gala 60 (koncert)
2014 Závěrečný galakoncert Roku české hudby 2014 (koncert)
2010 Koncert Evy Urbanové a Karla Gotta v Lucerně 2010 (koncert)
2005 Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
2004 Karel Gott - Sen o Vánocích
2001 Večer troch hviezd (koncert)
České pěvkyně v Americe (TV film)
2000 Karel Gott a Eva Urbanová v Lucerně (koncert)
1998 Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
1995 Vánoční koncert (koncert)

Hudební videoklipy

2005 Karel Gott a Eva Urbanová: Tichá noc (hudební videoklip)

Koncert

2020 Galakoncert ke znovuotevření Státní opery (koncert)

Divadelní záznam

2015 Libuše (divadelní záznam)
2002 Rusalka (divadelní záznam)
1997 Její pastorkyňa (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 Poslední rozloučení s Karlem Gottem (TV pořad)
2015 Adventní koncerty 2015 (TV pořad)
2014 Adventní koncerty 2014 (TV pořad)
Zlatá hokejka 2014 (TV pořad)
2010 TOP STAR (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Ceny Thálie 2006 (TV pořad)
2006 55 minut s Miroslavem Donutilem (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2005 168 hodin (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2000 Český slavík - Mattoni 2000 (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1997 Miroslav Donutil ve Spirále (TV pořad)
1992 Šance (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky