foto

Joe Santos

  • nar. 9.6.1931
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 18.3.2016 (84 let)
    Santa Monica, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Chronic
2001 Muž z Elysejských polí
Vězeň
2000 Dvojník
Hammerlock
1999 The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads (TV film)
1998 Right Way, The
1997 The Postman - Posel budoucnosti
The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda (TV film)
1996 The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
The Rockford Files: Godfather Knows Best (TV film)
The Rockford Files: If the Frame Fits... (TV film)
The Rockford Files: Punishment and Crime (TV film)
1995 The Rockford Files: A Blessing in Disguise (TV film)
1994 Art Deco Detective
Porota
The Rockford Files: I Still Love L.A. (TV film)
1992 Prachy
Sinatra (TV film)
1991 Deadly Desire (TV film)
Poslední skaut
1990 Poldové a lupiči (TV film)
Pomsta
Stařec a moře (TV film)
1989 Hoši z Beverly Hills
1988 Deadline: Madrid (TV film)
1986 The Education of Allison Tate
1984 Americký mogul (TV film)
Strach v New Yorku
1983 Létající oko
1981 Wendy Hooper, U.S. Army (TV film)
1980 Power (TV film)
The Hustler of Muscle Beach (TV film)
1976 Selling of Vince D'Angelo (TV film)
1975 A Matter of Wife... and Death (TV film)
1974 A Knife for the Ladies
Girl on the Late, Late Show, The (TV film)
Nevěsta pro Zandyho
1973 Blade
Nightside (TV film)
Přátelé Eddieho Coylea
Shamus
The Blue Knight (TV film)
Šéf je mrtvý
1972 Legenda o Charleym
Shaft skóruje
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Panika v Needle Parku
1968 Detektiv
1967 My Body Hungers
1966 Moonlighting Wives
1965 Flesh and Lace
1964 Carol for Another Christmas (TV film)
Warm Nights and Hot Pleasures

TV seriály

2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zkušební sen (S05E11)
Neznámí muži tmavé pleti (S05E09)
Marco Polo (S05E08)
další epizody (7)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 MacGyver (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E03)
1986 Adderly (TV seriál)
Superior Court (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Profesionál (S02E02)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
a.k.a. Pablo (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Me and Maxx (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)

TV pořady

1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace