foto

Lucien Nat

  • nar. 11.1.1895
    Paříž, Francie
  • zem. 25.7.1972 (77 let)
    Clichy-la-Garenne, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Fauteuil hanté, Le (TV film)
1965 Mystère de la chambre jaune, Le (TV film)
Passeport diplomatique agent K 8
1964 Les amitiés particulières
Mademoiselle Molière (TV film)
1962 Caméra explore le temps: L'affaire du collier de la reine, La (TV film)
Climats
Petit garçon de l'ascenseur, Le
Tereza Desqueyrouxová
1961 Amours célèbres
1960 Et ce fut la Marne
Le lien (TV film)
1959 Caméra explore le temps: Le véritable aiglon, La (TV film)
Clarisse Fenigan (TV film)
Die Gans von Sedan
1958 La caméra explore le temps: Le mysérieux enlèvement du sénateur Clément de Ris (TV film)
Police judiciaire
1957 Reproduction interdite
1956 Si Paris nous était conté
1955 Le dossier noir
Le pain vivant
1954 Si Versailles m'était conté
1953 Le Petit Jacques
1952 Violetas imperiales
Všichni jsme vrahové
1951 Bagnard, Le
1950 Valse de Paris, La
1949 Mystère de la chambre jaune, Le
Parfum de la dame en noir, Le
Retour à la vie
1948 Cartouche roi de Paris
Fort de la solitude
Neuf garçons, un coeur
1947 Le Chanteur inconnu
Revanche de Baccarat, La
Rocambole
1946 Lunegarde
Martin Roumagnac
Vlast
1944 Hrbáč
1943 Des jeunes filles dans la nuit
Kapitán Fracasse
Mermoz
Věčný nepřítel
1942 Les Affaires sont les affaires
Pontcarral, colonel d'empire
1941 Bylo jich šest ..
1940 Campement 13
1939 Corsaire, Le
1938 Tragédie impériale, La
1937 Boissière
Forfaiture
1936 Tendre ennemie, La
1934 Bídníci

TV seriály

1972 Misérables, Les (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Train bleu s'arrête 13 fois, Le (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky