foto

René Blancard

  • nar. 12.3.1897
    Paříž, Francie
  • zem. 5.11.1965 (68 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Passeport diplomatique agent K 8
1963 Un roi sans divertissement
1962 Jusqu'à plus soif
1960 Pravda
1959 Caméra explore le temps: Le véritable aiglon, La (TV film)
Fric, Le
Julie la rousse
Le Petit prof
Nezralé mládí
Secret professionnel
1958 Camére explore le temps: L'étrange mort de Paul-Louis Courier, La (TV film)
Sérénade au Texas
1957 Miss Catastrophe
Polka des menottes, La
Suspects, Les
1956 Hlavní třída
Long des trottoirs, Le
Si Paris nous était conté
Vous pigez
1955 Escale à Orly
Chyťte zloděje
Mademoiselle de Paris
Un missionnaire
1954 Adam est... Ève
La Reine Margot
Le défroqué
Marchandes d'illusions
Quai des blondes
Rage au corps, La
1953 Amours finissent à l'aube, Les
Horizons sans fin
Monsieur Scrupule gangster
Quitte ou double
Suivez cet homme
1952 Drôle de noce
Radovánky
Všichni jsme vrahové
1951 Duel à Dakar
Pas de pitié pour les femmes
Porte d'orient
Rue des Saussaies
Sous le ciel de Paris
1950 Marie du port, La
1949 Bal Cupidon
Épave, L'
Grand rendez-vous, Le
Paradis des pilotes perdus, Le
56, rue Pigalle
1948 Casse-pieds, Les
Cité de l'espérance
Dessous des cartes, Le
Droit de l'enfant, Le
Manù il contrabbandiere
Sergil et le dictateur
1947 Dame de haut le bois, La
Danger de mort
Gosses mènent l'enquête, Les
Inspecteur Sergil
Miroir
Nábřeží zlatníků
Route sans issue
1946 Brány noci
Mensonges
1945 Raboliot
Slavičí klec
1944 Vautrin
1943 Au bonheur des dames
Ďáblova ruka
Honorable Catherine, L'
Chant de l'exilé, Le
Mermoz
Roquevillard, Les
Tornavara
Voyageur de la Toussaint, Le
1942 Vrah bydlí v čísle 21
1941 Le briseur de chaînes
1938 Belle étoile
Monsieur Coccinelle
1924 Faubourg Montmartre
1922 Les mystères de Paris

TV seriály

1965 Bella a Sebastián (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace