foto

Donna Anderson

  • nar. 5.9.1939 (80 let)
    Gunnison, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Deadhead Miles
1960 Kdo seje vítr
1959 Na břehu

TV seriály

1985 Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Psí život (S01E05)
1983 A-Team (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace