foto

Tina Holmes

  • nar. 1973
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Surfaři
2006 Half Nelson
2005 Svádění
2004 Keane
Waking Dreams
2001 Seven and a Match
Storytelling
2000 Godass
Prince of Central Park
The Photographer
1999 30 Days
1998 Edge of Seventeen

TV seriály

2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Fate (S10E09)
2012 Private Practice (TV seriál)
Andromeda (S05E16)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Cross My Heart Job (S04E09)
Dr. House (TV seriál)
Pamatuj si to (S07E12)
2010 Famílie (TV seriál)
Město ztracených (TV seriál)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Code Green (E04)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Fin del camino (S02E21)
Sprcha (S02E18)
2006 Spiknutí (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Kdo jsem (S03E04)
Invaze (TV seriál)
Run and Gun (E20)
The Son Also Rises (E19)
The Key (E17)
Odložené případy (TV seriál)
Odpoledne pod psa (S03E14)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S04E04)
Day 4: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S04E03)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Všichni čekají (S05E12)
Nehybný (S05E11)
Osamělí (S05E10)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hlad (S07E08)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Beze jména (S04E12)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Běh pro smrt (S04E20)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
High Hopes (E03)
Jacob and Jesse (E02)
Beyond the Sky (E01)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
A Hero's Rest (S02E11)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace